Inschrijving open

Op zaterdag 4 augustus was de eerste editie van het zomerbierfestival, een enorm succes met vele bezoekers en prachtige bieren op het Damplein te Middelburg.
Dat smaakt naar een nieuwe editie en die is op zaterdag 3 augustus, 14:00u-23:00u. Nog meer zomerse sferen nog meer ruimte! 8 fantastische internationale brouwerijen, met bijna 100 craftbieren! Nieuw dit jaar: een heuse overdekte BIERGARTEN met pils en weissbier!

Inschrijving gesloten

Door vele coureurs en liefhebbers wordt het circuit van Spa-Franchorchamps gezien als het mooiste circuit ter wereld. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt. Het meest bekende gedeelte van het circuit is de Raidillion of Eau Rouge, waar de uitdaging is voor de coureurs om plankgas de heuvel op te rijden.
De Formule 1 doet ook in 2019 weer de illustere circuit weer aan en de Personeelsvereniging van de Provincie Zeeland biedt u de kans hierbij te zijn.

Inschrijving open

Op woensdagmiddag 4 september gaan we een gezellig middagje naar de Berkenhof's Tropical Zoo in Kwadendamme, een kleurig en overdekt jungle avontuur voor de hele familie!

Inschrijving gesloten

Wij bieden u de workshop make-up technieken aan bij de school van Mieke Petiet. Deze eendaagse cursus wordt gehouden op zaterdag 5 oktober vanaf 10:30 tot 16:00 á 17:00. De school van Mieke Petiet geeft diverse opleidingen en staat goed bekent in de wereld van de visagie.

Inschrijving gesloten

De PVPZ gaat op 7 november 2019 naar de Sound of Silence van Jop Wijlacker en Dennis Kolen in de schouwburg van Middelburg.